Politică

Mihai Enache (AUR): Coaliția de guvernare a reușit ca în loc de un candidat pierzător să aibă doi candidați pierzători

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre noii candidați ai Coaliției PSD-PNL pentru postul de primar al Bucureștiului.

Acesta a subliniat că acum, în loc de un candidat pierzător Coaliția are doi candidați pierzători și a detaliat:

”Aș vrea să fac câteva comentarii cu privire la butaforia, circul și bătaia de joc cu care tratează PSD și PNL alegerile locale din București. Am avut ieri o noapte lungă, noaptea care a însemnat 15 ore de chinuri ale facerii și după tot acest chin Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au reușit să nască niște candidați pe care i-au aruncat la coșul de gunoi acum două luni de zile. Astăzi, practic, coaliția de guvernare în loc să aibă un candidat pierzător are doi candidați pierzători, fără rezultate dovedite în Administrația Publică. În loc de un candidat care și-a bătut joc de pacienți chemându-i la spitalul privat pentru a le lua 750 RON ca să se uite la picioarele lor, avem un candidat care a tolerat ”Azilele Groazei” și torturile la care au fost supuși bătrânii în acele locații. În loc de un candidat care face evaziune fiscală cumpărându-și bunuri personale din banii societăților comerciale pe care le deține, avem un candidat școlit din banii marilor evaziuni și devalizări din anii ’90. Nu vedem nicio fărâmă de interes pentru București, nicio soluție viabilă pentru Administrație, care să poată propune proiecte pentru a dezvolta acest oraș. Nu înțeleg ce s-a întâmplat în cele două luni de când tot Marcel Ciolacu, tot Nicolae Ciucă, au spus că nici Gabriela Firea, nici Sebastian Burduja nu sunt buni să fie candidați pentru postul de primar general. Nu cred că s-au pus cu burta pe carte să învețe Administrație, nu au căpătat experiență pentru că domnul ministru la Ministerul Digitalizării pe care îl conduce are eșec după eșec”, a spus Mihai Enache, propunerea AUR pentru funcția de primar al Capitalei.

Mihai Enache a lansat, în cadrul conferinței, o provocare:

”Eu le cer tuturor, fie că este doamna Firea aleasă, domnul Burduja, domnul Nicușor Dan, domnul Piedone, să lase bâlciul, să lase jocurile politice și să vină în fața bucureștenilor să discute despre București, despre Administrație, cu un om care înțelege Administrație și care nu poate să fie păcălit sau mințit așa cum toți au obiceiul să facă în aceste dezbateri. Îi aștept oricând, la orice televiziune, cu orice moderator, pentru a discuta cu adevărat despre ceea ce îi interesează pe locuitorii Bucureștiului”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button