Știrile 60m.RO

Mihai Belu, dezvăluiri explozive despre Florin Barbu și ANIF, rampa de lansare a ministrului Agriculturii

Jurnalistul Mihai Belu face dezvăluiri explozive despre jaful banilor publici! Nu ratați o poveste de sute de milioane de euro care se desfășoară în tăcere în spatele ușilor închise la o instituție discretă din România: Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare. Pentru cine nu știe, a fost rampa de lansare a actualului ministru al Agriculturii, Florin Barbu.

Mihai Belu pune sub lupă o firmă cu peste zece mii de contracte și va trece în revistă lista statului de cumpărături. Jurnalistul promite dezbăluiri bombă despre una din cele mai mari găuri negre ale banilor publici. 

Nu ratați o poveste de sute de milioane de euro care se desfășoară în tăcere în spatele ușilor închise la o instituție discretă din România. Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare a fost rampa de lansare a actualului ministru al Agriculturii, Florin Barbu și este una dintre cele mai bogate instituții din țară. 

Imagine

Așadar, nu ratați, săptămâna viitoare, un material de excepție despre sutele de milioane de euro care picură în fiecare an prin sistemul deficitar de irigații al României, numai la Realitatea PLUS, vineri, de la ora 16:00! Veți vedea firmele abonate la banii ANIF și istoriile neromanțate ale unor afaceriști care par a fi legați cu lanțurile de fondurile publice gestionate de personaje politice controversate.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button