Știrile 60m.RO

Mesajul lui Claudiu Târziu (AUR) de Anul Nou: Să ne ajute bunul Dumnezeu să ne întoarcem la normalitate

Claudiu Târziu (AUR) le-a transmis tuturor românilor un mesaj emoționant de Anul Nou. Acesta a subliniat că este important să ne întoarcem la normalitate, „adevărata și singura” normalitate, fără măști și fără distanțare socială.

„Dragi prieteni, la trecerea spre un alt deceniu, vă doresc și îmi doresc să ne ajute bunul Dumnezeu să ne întoarcem la normalitate. La adevărata și singura normalitate”, a scris Claudiu Târziu pe pagina sa de Facebook.

„ Să ne întoarcem la chipuri senine, neacoperite de măști; la reapropierea umană, fără frică, la îmbrățișări; la școli deschise și străzi pline de copii veseli; la restaurante, cafenele și hoteluri deschise, în care să ne regăsim bucuria de a trăi liberi de orice angoase și care să ne facă mai plăcute deplasările în interes profesional; la la libertatea de a ne striga nemulțumirile în piața publică; la dezbateri reale, pe bază de argumente, despre adevăratele probleme ale societății, care să depășească limitele dictate de o panică întreținută cu program; la o politică a bunului simț, în slujba interesului general; la manifestări culturale ziditoare; la o presă decentă etc, etc. Pe scurt, la acea stare care ne face oameni. Asta sper de la noul 2021”, a precizat Târziu.

La mulți ani binecuvintati, cu pace, sănătate, bucurie și prosperitate!

Back to top button