Internațional

Mesaj halucinant al Ursulei von der Leyen, pentru statele membre UE

Ursula von der Leyen a cerut cetățenilor europeni să strângă cureaua în privința consumului de energie în plină criză energetică. Preşedintele CE îi îndeamnă pe europeni să-și înlocuiască aparatele ineficiente energetic cu unele care consumă mai puțină energie.

„În întreaga UE sunt introduse modalități inteligente de economisire a energiei. Temperaturile ceva mai ridicate pentru aer condiționat, de exemplu, aduc rezultate impresionante. Bine că state membre precum Spania, Cehia şi Slovenia includ astfel de măsuri în planurile lor. Împreună, economisim energie pentru o iarnă sigură”, a scris Ursula von der Leyen pe Twitter, luna aceasta.

Marii retaileri din Europa iau deja primele măsuri pentru a economisi energie. Magazinele au început să stingă lumina şi se gândesc ca la iarnă să scurteze programul.

Președinta Comisiei Europene a intrat în colimatorul teologului Cristian Terheș. În opinia preotului, Ursula von der Leyen este principala vinovată pentru criza economică ce pândește Europa.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button