Știrile 60m.RO

Mesaj dur pentru SISTEM: Cel mai popular polițist renunță la uniformă și la pensia de la MAI

Viorel Teacă, un polițist din Sibiu care are peste 720.000 de urmăritori pe TikTok, a anunțat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca și-a dat demisia din Poliția Română. În plus, acesta a decis să renunțe și la pensie după ce a lucrat pentru Ministerul de Interne (MAI) aproape trei decenii. Informația privind depunerea cererii de demisie de către polișist a fost confirmată de oficialii IPJ Sibiu, scrie presa locală.

„Am decis după 27 de ani, sa-mi dau demisia din Politia Română, sa renunț la pensie și sa-mi fac familia fericită toată viața mea! Vreau sa fiu fericit oameni buni și sa trăiesc în prezent”, a scris Viorel Teacă, pe pagina sa de socializare.

El susține că a fost „o onoare” să lucreze în Poliție  și să cunoască „atâția polițiști minunați”, dar fiul său este mai important pentru el.

„Cat despre voi( societatea civila), va iubesc nespus odată ce am ales sa ma întorc în rândul vostru și sa redevin civil!
A fost o onoare sa lucrez în Poliția Română și sa cunosc atâția polițiști minunați.
Norris, te iubește tati tău”, a continuat Teacă.

Imagine

Potrivit HotNews.ro, Viorel Teacă este foarte iubit pe TikTok, peste 720.000 de oameni urmărindu-i videoclipurile care au ajutat la promovarea imaginii Poliției Române.

Datorită popularității sale, mai ales în rândul tinerilor, a fost ales să promoveze și noile uniforme ale Poliției Române, multe din clipurile sale devenind virale.

Polițistul a jucat și în serialul „Oamenii legii” difuzat la AXN România în toamna anului trecut.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button