Știrile 60m.RO

Medvedev anunță că vor fi bombardate din nou porturile ucrainene de la Dunăre

Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev, în prezent vicepreşedinte al Consiliului de Securitate, a sugerat, sâmbătă, că Moscova va mai ataca porturile ucrainene ca răspuns la atacurile Kievului asupra navelor ruseşti în Marea Neagră şi a ameninţat că Ucraina va avea parte de „o catastrofă ecologică”, relatează Reuters.

Medvedev a vorbit după atacurile cu drone maritime ucrainene împotriva unei nave de război ruseşti în portul Novorossiisk şi împotriva unui petrolier în apropiere de Crimeea.

Putin a prezidat vineri o reuniune a Consiliului de Securitate, la care a participat Medvedev, după atacul de la Novorossiisk, în care nava Olenegorsky Gornyak, aparţinând Marinei ruse, ar fi fost grav avariată.

„Nemernicii şi ciudaţii nu înţeleg decât cruzimea şi forţa. Se pare că atacurile din Odesa, Ismail şi alte locuri nu au fost suficiente pentru ei”, a transmis Medvedev într-o postare pe conturile sale oficiale de socializare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button