Internațional

Martin Schulz: Diana Șoșoacă nu știe pe ce lume trăiește! E plătită de ruși.

Fostul președinte al Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat la Digi FM că Diana Șoșoacă „este finanțată de ruși” și „nu știe pe ce lume trăiește”, senatoarea spunând că-l va da în judecată dacă acesta nu aduce dovezi în sprijinul acuzațiilor făcute.

Vorbind la DigiFM despre Europa democratică în antiteză cu Vladimir Putin și partidele extremiste din Europa, politicianul german, din familia social-democraților, s-a referit și la Diana Șoșoacă, „această femeie care nu știe pe ce lume trăiește și care este finanțată de ruși”. Martin Schulz a asemănat-o pe Șoșoacă cu președintele partidului AfD, de extremă dreapta, din Germania, un partid considerat populist, eurosceptic și anti-imigranți.

În replică. Diana Șoșoacă a declarat că Martin Schulz este un „nazisto-fascist” care „trăiește într-un lux extrem” și că îl va da în judecată dacă nu își probează afirmațiile.

„Dacă nu poate dovedi ceea ce m-a acuzat pe mine – că aș fi finanțată de Rusia -, atunci ne vom vedea în instanță. Îl anunț pe domnul Schulz că are 24 de ore să dovedească afirmațiile sale, dacă nu, îi voi formula plângere penală și-l voi acționa în judecată”, a declarat Diana Șoșoacă pentru DigiFM.

Diana Șoșoacă a deschis lista candidaților SOS România la alegerile europarlamentare și, cel mai probabil, va merge în legislativul din Bruxelles pentru că SOS România a obținut două mandate de europarlamentar.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button