Marș auto impresionant organizat de AUR în București

Distribuie acest articol!

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat un marș auto impresionat în capitală. În ultimele minute de campanie, George Simion și echipa sa au vrut să îi încurajeze pe români să voteze schimbarea. Aceștia au pornit cu mașini și steaguri tricolore din fața magazinului IKEA și au traversat orașul până când au ajuns în Piața Constituției.

„Pentru libertatea noastră luptăm. Vorbim cu fiecare român pe care îl întâlnim în stradă. Vorbiți cu oamenii să nu mai voteze pe nimeni din actualul parlament. Ne cumpărăm înapoi lemnul românesc, pe care îl scoatem afară sub formă brută. Plecăm de la IKEA și mergem prin Constituția care nu se mai respectă și ne ducem la alte magazine care nu mai aparțin românilor”, a spus George Simion.

„O să ne ia Crăciunul, o să impună vaccinarea obligatorie sub altă formă: nu ai voie să intri în magazin sau să călătorești, dacă nu ești vaccinat. Suntem români și vrem să fim stăpâni la noi acasă. Hai, până la capăt! Hai, că putem!” – acesta este mesajul liderului AUR pentru toți românii, care sunt așteptați duminică, 6 decembrie, la vot.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: