Politică

Marius Ostaficiuc: AUR este forța, AUR este partidul care va aduce România pe calea cea dreaptă

AUR este forța, AUR este partidul care va aduce România pe calea cea dreaptă. Alături de președintele George Simion, de ceilalți colegi din Alianță și de simplii ieșeni, am organizat un marș în Iași, un marș unde am atras atenția asupra pericolului la care este supusă țara, la care sunt supuși ieșenii din cauza PSD și PNL, din cauza lui Ciolacu și Ciucă și a grupurilor de interese din spatele acestora.

Este momentul ca România să conteze, este momentul ca hoții să fie puși la colț și și țara să renască.

Alegerile din 9 iunie sunt un prim pas spre normalizare, sunt un prim pas spre o țară demnă.

Iașul se află în fața unui nou început, Iașul se află la un moment zero, un moment în care poate scăpa de penali, de hoți. Pe 9 iunie trebuie să ieșim la vot, să scăpăm Iașul de Mihai Chirica, de Costel Alexe și de mafia PSD-PNL, care ține județul în stagnare de ani întregi.

Le mulțumim tuturor celor care au fost cu nou în marșul de la Iași, tuturor celor care sunt alături de AUR și care pe 9 iunie vor să își recupereze județul!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button