Politică

Marius Lulea(AUR): statul se împrumută cu dobânzi cămătărești de 7%. Ne apropiem de incapacitatea de plată

Situația din România se agravează în fiecare zi iar cei care se fac vinovați de falimentul statului au dispărut din spațiul public.

Marius Lulea(AUR): statul se împrumută cu dobânzi cămătărești de 7%. Ne apropiem cu rapiditate de incapacitatea de plată.

Statul român s-a împrumutat în aceste zile la o dobândă colosală: 7%. Peste 10 ani românii vor trebuie să returneze înapoi 2 miliarde de euro deoarece politicienii de astăzi au luat 1 miliard de euro. Unde sunt banii? Nu la noi. Guvernele lui Iohannis au luat în total peste 60 de miliarde de euro, dar de fapt nu au luat deoarece banii nu au ajuns niciodată în România din moment ce în băncile comerciale sunt doar 32 de miliarde de euro. Practic banii nu au fost prin România niciodată, în bănci nu mai sunt nici măcar banii trimiși de românii care muncesc afară(numai în ultimii 10 ani au trimis acasă cam 50 de miliarde de euro, dați dispăruți). În mandatele lui Iohannis România a fost supusă unui jaf sistematic și organizat, pentru care vor plăti și copiii noștri.”, precizează Marius Lulea în cadrul unei postări făcute pe o rețea de socializare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button