Politică

Marius Lulea(AUR): Partidele sistemului au furat aproape 1 miliard de lei din banii românilor, banii din subvenția publică

Vicepreședintele AUR, Marius Lulea, afirmă că partidele sistemului au furat circa 1 miliard de lei din banii românilor, potrivit raportului Curţii de Conturi pe anul 2020.

Raportul curții de conturi pentru anul 2020 arată prejudicii de aproape 1 miliard de lei. Vorbim de ceea ce se vede în acte, plăti făcute ilegal și care ar trebui recuperate. Ce puteam face cu acești bani : 3 spitale județene noi, dotate modern, civilizate.

Dar ce discutăm noi despre diverse instituții când PSD a avut un secretar general care și-a plătit o casă direct din banii primiți de partid din subvenția publică. Acum este la pușcărie, dar nu ne ajută cu nimic acest lucru, nu ar trebui să ajungem acolo.

La aceste prejudicii nu sunt cuprinse contractele supraevaluate sau cele date cu dedicație, vorbim despre probleme care se văd în acte.

Se întâmplă ceva? Absolut nimic. Așa cum sunt șefii partidelor așa sunt și restul facturilor politici aparent subordonați.

Este un furt generalizat al bugetului de stat, cancerul a cuprins România. Altă cale decât reducerea birocrației, a numarului de instituții publice și a numărului de unități administrative nu există. Degeabă sperăm noi soluționare fără extirpare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button