Marius Lulea(AUR): Domnule Iohannis, ar fi de onoare să vă dați DEMISIA acum!

Distribuie acest articol!

„Este lamentabil cum partidele sistemului și presa aservită cu tot felul de „specialiști” încearcă mutarea problemei de la ei la românii care cer respectarea drepturilor constituționale, indiferent de cât de greu ne poate fi într-o anumită perioadă sau alta.”, afurmă liderul AUR, Marius Lulea.

Vicepreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, Marius Lulea, îi cere președintelui Klaus Iohannis să își depună demisia de onoare pentru că orice ar face tot se va ajunge la suspendarea și demiterea sa din funcție.

„Să nu uităm că prin o astfel de atitudine anumite abuzuri sunt limitate și nu se ajunge la dictatură, unde în numele unor fapte bune se întâmplă catastrofe. Discuția despre libertatea de a putea alege, libertatea de a te vaccina sau nu, a existat în toată lumea, atât în SUA, Marea Britanie, Germania sau Franța. Nu este România cu nimic mai prejos sau românii mai proști, așa cum vor să lase impresia unii „oameni de presă” ce au tot slujit Cotroceniul.

Dacă vom înghiți tot ce ni se servește de-a gata, cum am tot făcut 31 de ani, cale lungă nu mai avem. Cum să ai un președinte care conduce de 7 ani, cu propriile guverne de vreo 3 ani și să dai vina, căci așa vor ei să lase impresia, pe AUR, un partid care există politic de vreo 10 luni, în opoziție, cu 10% în parlament și care se bate continuu pentru drepturile românilor?

Pleacă domnule Iohannis, este clar că nu poți să îți asumi conducerea unei țări, ești un om iresponsabil ce a făcut mult rău. Ar fi de onoare să vă dați demisia, faceți acest bine acum. Nu mai așteptați să fiți demis, aveți această minimă decență, mergeți la schi. Este evident că nu AUR guvernează România și că Iohannis cu PNL și USR au gestionat catastrofal situația. În loc să cumpere medicamente, să aibă o alternativă, o măsură complementară la vaccinare, au pus pe Iohannis, Cîțu și Arafat să fugă după români să se vaccineze.”, a declarat Lulea.

Vicepreședinte AUR, Marius Lulea: S-au vrut în centrul atenției, dar acești oameni sunt detestați de popor și reacția obținută este exact inversă.

În 31 de ani au distrus încrederea în sistemul medical românesc și DA, acesta este adevărul, în spitalele din România se moare cu zile. Când de 31 de ani se întâmplă acest lucru, ne apucăm și noi să facem spitale noi, civilizate, în care să te simți în siguranță. Ce avem: românii săraci, cei mai în nevoie, sunt tratați precum vitele, există un dispreț generalizat față de ei. Așa se face că încrederea că la spital te faci bine nu există și ajung doar în faze terminale.

Se cere poporului să se vaccineze forțat, dar vedem în rândul medicilor și altor cadre medicale o reținere pe acest subiect, nici ei nu au încredere în niște vaccinuri cumpărate de Cîțu și de Iohannis. Deci problema este de credibilitate în toate mediile, nu mai există încredere în autorități. Dacă cineva a distrus încredere românilor în stat atunci PSD și PNL poartă vina, aici USR având doar un efect local. Ei sunt de vină pentru că au creat un sistem căpușat catastrofal ce are în centru interesele unuia sau altuia, nu pe ale românilor.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: