Marius Lulea: Unele slugi ajung președinți! Politicienii din partidele clasice sunt slugile unor grupuri infracționale

Distribuie acest articol!

Despre comportamentul de slugă al politicienilor români- este un fapt ce l-am constatat în această perioadă scurtă de timp. Politicienii de la partidele clasice au un comportament de slugă ce li s-a întipărit în ADN asemenea unui instinct primar.

Vă mai amintiți cum câinele lui Pavlov saliva la aprinderea luminii, știind că va urma o gustare? Așa este și la ei: știu că dacă se vor dovedi slugi perfecte vor primi și recompensa binemeritată.

Dar slugile atunci când nu au stăpâni și-i caută, nici nu trebuie cineva să îi convingă sau să îi contrângă. Ați văzut câinii abandonați cum își caută cu disperare stăpânii și dau din coadă la toată lumea?

Ca să urce pe scara ierarhică politicienii trebuie să fie sluga cuiva. Așa au primit funcții în partid și la stat, mult peste potențialul lor. Atunci când slugile și-au pierdut stăpânii caută cu disperare alții, nu pot trăi decât în acest concept. Dar grav este că uneori ajung sus, uneori miniștri, prim-miniștri, președinți la partide, iar alții chiar președinți de stat.

Sigur că acolo nu ar trebui să fii sluga cuiva ci să slujești poporul. Dar ei ce fac: își caută cu disperare stăpânii fizici, așa se simt ei protejați. Așa ajung diverse persoane, cu înclinații infracționale, să se ofere să le fie stăpâni și să le spună cuvinte frumoase despre cum va fi bine dacă ei își acceptă acești stăpâni. Uneori aceste grupuri infracționale sunt naționale sau chiar internaționale.

Așa li se dau comenzi, li se spune de sistem, primesc liste de executat. Iar ei cred. Stăpânul suprem ar trebui să fie președintele. Așa este în mintea lor, de acolo se trag sforile. Nu contează cât de prost sau nociv este acesta, cum politicienii clasici se simt în siguranța doar cu stăpâni, acceptă totul ca un adevăr absolut sau o comandă numai bună de executat. Rău este că unele slugi ajung președinți.

Culmea este că și acolo își caută stăpânii și cum în țară nu îi vor găsi, căci de, este președintele, îi caută pe afară, la Bruxelles, Moscova sau chiar Washington.Asta e mentalitatea de slugă iar alții profită de acest lucru ca să lanseze comenzi împotriva poporului român. Sunt puși să semneze acte, să dea sentințe incorecte, să vândă bunuri scumpe la prețuri de nimic, să își trădeze neamul și semenii.

Ei sunt doar slugi, dar nu pentru că li se cere sau sunt forțați, constrânși, ci pentru că pur și simplu se oferă să fie slugi.

P.S. Situația este complet diferită față de mediul privat unde managerii, antreprenorii caută cei mai buni oameni, caută performeri, profesioniști.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: