Politică

Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR: “Ca la piață în Buzău! Ciolacu joacă alba-neagra cu majorările salariale”

Miercuri, primul ministru Marcel Ciolacu a anunțat că nu răspunde la revendicările salariale ale angajaților de la muzee și le-a numit “șantaj”. Ciolacu i-a mai și acuzat pe sindicaliști că “boicotează copiii” ca urmare a anunțului lor că pe 18 mai, de “Noaptea muzeelor”, muzeele vor fi închise.

Însă joi, chiar a doua zi, același Ciolacu a anunțat senin că săptămâna viitoare s-ar putea aproba majorările solicitate, pentru că a primit din partea Ministerului Culturii propunerile pentru creșterile salariale la muzee.Un asemenea personaj lipsit de responsabilitate și care joacă alba-neagra cu revendicările salariale după necesitățile sale politice, mințind-i pe români, nu are ce căuta în fruntea Guvernului României.

Alianța pentru Unirea Românilor – AUR susține revendicările legitime ale salariaților de la muzee privind majorările salariale, precum și revendicările Blocului Național Sindical privind reducerea impozitului pe salarii. Soluția AUR  este creșterea gradului de colectare a veniturilor la bugetul statului, în special prin impozitarea corporațiilor multinaționale care nu plătesc taxe pentru că sunt protejate de guvern.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button