Politică

Marius Lulea: Geoană nu va fi niciodată candidatul AUR. Este un produs expirat al trecutului, omul sistemului

Într-o declarație recentă, Marius Lulea, prim-vicepreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a exclus categoric posibilitatea ca Mircea Geoană să fie vreodată considerat pentru o candidatură din partea partidului.

Această poziție vine în urma unui episod jenant în care Geoană s-a autopropus ca potențial candidat al Partidului Social Democrat (PSD), propunere care a fost prompt respinsă de conducerea partidului.

Situația a fost agravată de faptul că Geoană, fost ministru de externe și secretar general adjunct al NATO, este strâns legat de structurile de putere existente, ceea ce îl face o figură nepotrivită pentru imaginea pe care AUR dorește să o proiecteze. „Geoană este un produs expirat al trecutului, omul sistemului, și nu se aliniază cu valorile și principiile noastre„, a afirmat Lulea.

În plus, situația personală a lui Geoană este complicată de problemele legale ale cumnatului său, adăugând un strat suplimentar de controverse asupra viabilității sale ca opțiune politică.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button