Politică

Marius Lulea: Cei care nu înțeleg că în AUR este despre muncă și despre disciplină vor abandona

Marius Lulea, prim- vicepreședinte al AUR, vorbește despre acuzațiile de dictatură aduse de către foștii colegi de partid.

„Pot confirma că este o dictatură în AUR, o dictatură a meritrocrației și a disciplinei. În nici o organizație performantă nu face fiecare ce vrea: se stabilește de către manager o strategie și ea trebuie implementată. George Simion a dovedit până la acest moment că este un bun manager pentru AUR.

Chiar el este un președinte disciplinat și care muncește foarte mult, el nu cere de la alții așa de mult pe cât cere de la el.

Unii nu pot ține ritmul și în loc să se așeze pe un loc potrivit încep să încurce pretinzând ceea ce nu sunt. Când pretinzi ceva la care nu faci față mai mult încurci afectând și activitatea celorlalți.

Alții vin numai pentru interese.

Cei care nu înțeleg că în AUR este despre muncă și despre disciplină vor abandona. Aici nu este despre unul sau altul, este despre poporul român și despre a fi altfel.

Mai bine să fim puțini dar cu simțul responsabilității, decât mulți dar cuprinși de interese personale” susține Marius Lulea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button