Politică

Marius Lulea (AUR): Sistemul acționează cu un plan clar de a determina profesorii să renunțe protest

Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, atrage atenția asupra planului diabolic pus la cale de partidele sistemului și de președintele Iohannis, pentru a stopa greva generală din învățământ. Liderul AUR susține că presa de partid și de stat a început deja campania de învrăjbire a populaţiei împotriva profesorilor.

,,Sistemul acționează cu un plan clar de a determina profesorii să renunțe protest.

Ultima gogonată spune de implicarea AUR. Da, AUR susține dreptul breslelor la un trai normal, da AUR susține protestul profesorilor dar nu suntem implicați.

Nu vă lăsați dezbinați, asta este tehnica clasică folosită după 1989 pentru a discredita orice mișcare din societate. V-au spus că faceți jocurile Rusiei, apoi că nu sunt bani și veți distruge echilibrul bugetar, apoi că sunteți egoiști și vă gândiți numai la voi.

Vor inventa absolut orice până găsesc o minciună care prinde mai bine și apoi o vor rostogoli, repeta și amplifica. Nu vă lăsați manipulați, luptați pentru drepturile voastre, nu băgați presa în seamă deoarece are lesa pusă.”, a declarat Marius Lulea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button