Politică

Marius Lulea (AUR): Pe 9 iunie fiecare vot contează! Trebuie să scăpăm România de monstrul PSD-PNL

România este un stat capturat, haideți să îl eliberăm împreună! Mergeți la vot, nu vă lăsați convinși să stați acasă. Fiecare vot contează și fiecare om convins. Ne luptăm împotriva unui monstru numit PSD-PNL dar și împotriva neîncrederii românilor.

În mod permanent coaliția a folosit toate mijloacele de informare pentru a intoxica pe români în ceea ce privește AUR. În unele cazuri a prins, în alte cazuri a îndârjit și mai mult pe cetățeni. Oficial în acești patru ani partidele au dat de la nivel central sau prin instituții aproape jumătate de miliard de euro la așa-zisa presă.

Nu există nici un motiv logic pentru ca un român să aleagă actualul sistem politic, însă acesta caută permanent să inducă și să folosească diverse frici , pe care le cultivă.

Datoria publică este imensă, probabil anul acesta va atinge aproape 200 de miliarde de euro. Primăriile sunt datoare și falimentare, cetățenii sunt aproape toți datori la bănci. Inflația este galopantă, antreprenorii sunt suprataxați, investițiile publice locale sunt puține spre deloc, sănătate e la pământ, învățământul a fost abandonat, armata a fost dezorganizată.

Statul lor este putred, e nevoie de o schimbare majoră. Statul se prăbușește, cheltuielile au luat-o razna, corupția este peste tot, serviciile publice sunt formale.

În fotografie este George Simion, președintele AUR, partidul și omul în care mulți își pun speranța.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button