Știrile 60m.RO

Marius Lulea (AUR): Miza lui Ciolacu o reprezintă distrugerea fermierului și satului românesc

Miza lui Ciolacu o reprezintă distrugerea fermierului și satului românesc, sau cel puțin așa pare din acțiunile sale. Își imaginează premierul României că am putea trăi toți numai pe credite, fără muncă, cumpărând numai produse străine.

Avem fermieri harnici, avem cel mai bun teren agricol din Europa, avem specialiști. Ce nu avem? Politicieni patrioți care să protejeze munca românilor și care să asigure condiții de producție similare cu cele din Uniunea Europeană.

Cu o subvenție la jumătate față de media europeană cum ar putea fi țăranul român competitiv? Adăugați aici și produsele agricole și alimentare din Ucraina, căci unde e cel mai bine să le vândă dacă nu în România.

O să spună Marcel că primim bani pentru asta. Da, dar asta înseamnă distrugerea satului românesc și când pomana altora se va termina va fi greu să repornim totul.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button