Politică

Marius Lulea (AUR): În timp ce profesorii sunt ținuți în sărăcie partidele politice primesc subvenție publică de zeci de milioane de euro anual

Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, susține că partidele sistemului PSD, PNL, și UDMR, au crescut salariile la primari, au crescut salariile la funcționarii din Parlament, au crescut veniturile la cabinetele parlamentare, au angajat peste 100.000 de persoane prin intermediul partidelor politice, iar acum îngheață salariile profesorilor la 2.500 de lei.

„În realitate nu le îngheață, le taie prin inflație: astăzi un profesor cu 2.500 lei salariu poate cumpăra aproape jumătate din ceea ce își permitea acum 4 ani. În timp ce profesorii sunt ținuți în sărăcie partidele politice primesc subvenție publică de zeci de milioane de euro anual.”, a afirmat Marius Lulea la Realitatea TV.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button