Politică

Marius Lulea (AUR), în dialog cu românii din Londra: În 2024 bătălia se va duce între ei, sistemul, și noi. Este vorba despre o rețea infracțională organizată în PSD, PNL, structurile de informații, diverse persoane amplasate prin statul român

Sunt Marius Lulea. Sunt tată a cinci copii, inginer constructor. M-am născut în Piatra Neamț. Am făcut Facultatea de Construcții, în București. Am terminat în 2005. Prin 2021, în plină pandemie, mi-am finalizat și doctoratul. Tot la Facultatea de Construcții. Pe domeniul pe care sunt specializat. Din 2005 fac antreprenoriat în zona de construcții. Adică am terminat facultatea și am mers exact pe direcția pe care tot spuneam, iar pe parcurs mi-am terminat studiile, fiind, cred că la momentul de față cel mai atestat specialist în construcții din România, expert verificator, auditor energetic.

Ce recomand tuturor este să se țină de meserie. Ca să fii un bun român, trebuie să fii cel mai bun pe domeniul pe care îl știi. Dacă mă exprim ca un român cu care putem să completăm și zona de politică, pentru că de politicieni care nu au nici o meserie, care n-au muncit o zi în viața lor, în zona privată, dar, atenție, majoritatea nu au muncit în viața lor, nici măcar la stat.

Ei au lucrat, au fost doar aleși, au fost doar puși consilieri locali, consilieri județeni, apoi au devenit parlamentari. Nu au lucrat în beneficiul acestui popor. De ce? Pentru că marea majoritate a celor care au o calitate, au o profesie, au refuzat să se implice în zona politică, ei având grijă ca oricine este un profesionist pe domeniul lui să nu facă acel lucru, să înceapă să scrie de persoana respectivă prin presă, să pună o presiune psihică asupra lui, astfel încât în cele din urmă să stăm noi cuminți în banca noastră.

O să vă vorbesc puțin despre obiectivele noastre pentru anul 2024 și la sfârșit, după ce o să vorbească și dl. Dan Tănasă, să avem un dialog. Aveți întrebări? Noi răspundem acolo unde putem să răspundem. 2024 spunem noi că este un an foarte important pentru români. La 33 de ani de la Revoluție, România este singura țară din Europa care este încă condusă de comuniști. În 89 nu a fost niciunul, nicio schimbare, nici o revoluție. Românii au făcut o revoluție, însă aceasta a fost furată, deturnată și totul s-a sfârșit într-o mascaradă. Dar poporul român la acel moment, a pierdut 1.000, peste o mie de suflete. De ce? Pentru ca vechiul regim, cel care l-a asasinat și pe Nicolae Ceaușescu, să își justifice existența. Dar nu s-a schimbat nimic.

Comuniștii vechi, securiștii vechi, cei care au delapidat și înainte de 1989 dețineau sume importante de bani, s-au folosit de acest prilej pentru a se elibera, pentru a putea să își prezinte această avuție de care dispuneau și de care în regimul comunist nu se puteau bucura. Ce se bazează pe crimele de la Revoluție? Vedem ce a ieșit. Tot un regim criminal. Este un regim criminal în urma căruia mor românii în spital. Mor pe drumuri pentru că nu există autostrăzi.

Ne-au vândut pe noi ca pe o marfă. Tot ei spuneau despre comunism că au vândut nu știu câte zeci de mii de cetățeni. Ei au marele merit că au vândut către străini șase milioane și jumătate de români. Astăzi, în România se nasc undeva la 200 000 de copii în fiecare an. Înainte de 89, media era de peste 400 de mii, dar nu pentru că a scăzut natalitatea, așa cum în mod greșit s-ar înțelege. Românii fac în continuare copii, dar jumătate dintre copiii țării se nasc dincolo de granițe și mulți dintre ei nu mai apucă să își facă actele. Românii au fost alungați ca să trimiteți acasă bani pe care ei îi fură. În fiecare an, diaspora trimite acasă, undeva, să știți, în jur de 10 miliarde de euro. Suma este foarte mare, în condițiile în care fondurile europene anuale sunt undeva la 4 miliarde de euro.

Toate companiile care le vedeți voi că vin ca mari investitori în România aduc anual în România 6/7 miliarde de euro, dar își extrag mai mult decât aduc, pentru că ele se întorc acasă cu profitul. Că așa e normal, o societate comercială să facă profit. Voi reprezentați cea mai mare avuție pe care o are România. Poate că în mod normal ar trebui să vă spun că principala noastră misiune este să vă aducem pe voi acasă.

Dar eu nu pot să vă spun acest lucru astăzi. Voi trebuie să veniți acasă atunci când în România vor fi condițiile necesare ca să trăiți mai bine. Eu nu pot să vă spun vouă să veniți acasă să câștigați 1700 de lei pe lună, pentru că un sfert dintre români chiar câștigă 1700 de lei. Nu pot să spun bătrânilor să vină acasă să trăiască cu 1000 de lei pensie, în condițiile în care, nu știu, acum două săptămâni, parlamentarii și au crescut veniturile de cabinet cu 7.500 de lei. 1500 de euro, în condițiile în care câștigau deja peste 10 mii de euro lunar. Este un stat al lor, este un stat al celor care nu au putut să se integreze într-o viață normală, să meargă la muncă, să lucreze pentru familie și în beneficiul cetățenilor. Sunt cei care au găsit o cale prin PSD și PNL să infiltreze statul și să căpușeze poporul român.

De aceea spuneam că eu nu pot să vă cer să veniți acasă astăzi. Da, va trebui împreună să facem în așa fel încât oamenii competenți și patrioți să ajungă să conducă România. Și dacă vom face acest lucru, să știți că nu va trebui să așteptăm zece, douăzeci de ani, așa cum spun unii. Domnule, nu mai ai nicio șansă. Tot ce s-a distrus nu se mai poate reface.

Nu este adevărat. În trei patru ani de zile se poate schimba aproape tot. S-a întâmplat și cu alte state, s-a întâmplat în Ungaria, s-a întâmplat în Polonia. Noi în continuare suntem tot la, să spunem, la coada Europei datorită acestor două partide. Și sunt state în lume în care mafia la fel a avut o perioadă în care a fost foarte puternică și cu influență în zona politică, pentru că aceste două entități nu sunt partide politice, sunt rețele de crimă organizată.

De aceea, și vedeți că procurorii pur și simplu nu fac față să-i oprească atunci când fură, fiindcă au alții care au furat cu o zi înainte, deci trebuie să-i oprească pe respectivii. Nu mai vorbesc de numirile politice ale procurorilor, de dosarele aranjate, de faptul că judecătorii ajung pe poziții superioare numai dacă cunosc pe cineva, dacă ei reușesc să servească pe cineva, pentru că creșterea în funcție a unor procurori se face tot politic, se face de ministrul Justiției, de către președintele României, care ridică generalii în funcție. Așa că astăzi s-a ajuns la o deprofesionalizare totală a statului român. Cei care faceți afaceri aici să știți că e foarte greu în România. Oriunde vă veți duce, vi se va băga mâna în buzunar.

Cum lucrează statul împotriva voastră? Este un stat care este îndreptat împotriva mea și împotriva românilor care se duc la muncă în fiecare zi și care își plătesc taxele.

România are cele mai mari taxe pe muncă, 45% din cât câștigă fiecare român trebuie să dea la stat. Știți ce înseamnă acest lucru? Când scriam cărțile de istorie despre iobagi, iobagi aveau 20 de zile, cam 30 de zile pe an, pe care trebuiau să le muncească pentru boieri sau pentru țară. Astăzi, fiecare român, două din cinci zile pe săptămână le dă statului român, care nu face școli, autostrăzi, spitale, nu oferă educație. Două din cinci zile și din cele trei zile mergeți la cumpărături și când ați cumpărat primul lucru, ați mai cedat o zi, pentru că mai există și TVA ul și alte taxe pe care le plătiți. Modul în care faceți cumpărături.

Nici românii nu muncesc pentru ei și de aceea nu o să vedeți când românii se vor putea îmbogății. Nu vor putea trăi bine, pentru că din cinci zile, trei se duc la stat. De aceea, antreprenorii români nu vor putea să facă performanță. Păi ce salarii poți să dai în România? Eu vă spun, din punctul meu de vedere, când eu pot să plătesc salariile, dar la două săptămâni, când vin taxele către stat, impozitul pe profit, impozitul pe dividente, impozitul pe impozitele pe salarii care sunt egale cu salariile. Păi ce firmă poate să reziste? Sigur, pot să reziste doar marile corporații din afară.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button