Politică

Marius Lulea (AUR): ASF este la moment un simplu instrument politic folosit de PSD și PNL pentru a construi scheme piramidale de fraudare a poporului român

ASF este la moment un simplu instrument politic folosit de PSD și PNL pentru a construi scheme piramidale de fraudare a poporului român.

Ieri președintele AUR, George Simion, împreună cu o parte din colegii parlamentari au fost la ASF. A fost ridicată problema EuroIns despre care existau informații că funcționează deja ca o schemă piramidală.

În faze inițiale s-au făcut că nu știu despre ce este vorba pentru ca spre seară să se anunțe retragerea licenței și în presă au apărut date despre falimentul companiei.

De ceva timp compania și-a retras toate activele din România, adică falimentul și exit-ul au fost bine pregătite.

Acest lucru s-a petrecut prin complicitatea factorilor politici din România dar și cu protecția oamenilor din interiorul structurilor de informații și care nu și-au făcut treaba informând corect asupra acestui lucru.

Astăzi România este condusă de o rețea de crimă organizată, iar această rețea pregătește țeapă după țeapă poporului român.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button