Prima PaginăȘtirile 60m.RO

Marius Bostan, Repatriot: structura criminală construită înainte de 1989 s-a perpetuat în România

Marius Bostan, antreprenor român și analist economic, a declarat că „peste 50% din români își doresc să fie acasă. Faptul că ei doresc să muncească este lăudabil și cei plecați nu trebuie să fie blamați”

„Din păcate România se află într-o situație economică ce nu a permis salarii potrivite și motivante. Este important să înțelegi natura problemei. Dacă nu ai înțeles problema și cauza ei ai șanse mici să rezolvi problema din întâmplare” a completat Marius Bostan.

El a mai afirmat că este necesar să înțelegem de ce am ajuns aici:

„Moștenirea comunistă ne-a afectat și ne afectează și acum. Neînțelegerea relațiilor economie, ale libertăților, ale hoției, ale corupției și toți urmașii sistemului comunist s-au cățărat în funcții și toată structura criminală construită înainte de 1989 s-a perpetuat în România.

Acest lucru ne-a ținut la distanță de dezvoltarea economică care a fost destul de redusă pentru că statul a avut intervenții majore în economie, nu a făcut privatizările la timp, nu a construit o economie de piață”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button