Politică

Marian Vasile, candidatul AUR la Primăria Craiova: Pe 9 iunie scăpăm Craiova de PSD!

De câteva zile bune, primesc telefoane, mesaje, mă caută lumea și îmi spune: Marian, se întâmplă ceva, ai pus pe jar PSD-ul, vorbesc doar despre tine, fac ședințe, se agită… Da, se întâmplă ceva. Dar nu eu am pus pe jar PSD-ul, ci craiovenii. Craiovenii care în ultimul timp au înțeles că doamna primar și-a obținut mandatul, cu doar 34% din voturi.

Craiovenii au înțeles că la alegele din 2020, 66% din cei care s-au prezentat la vot, au votat anti-PSD. Și acum, mare parte din acești 66% care au votat anti-PSD, văd în mine singura alternativă reală la actuala administrație. Bineînțeles că PSD-știi sunt agitați pentru că nu mai pot transmite în ultimul timp mesaje craiovenilor de genul: Noi suntem puternici, noi o treime suntem mai mulți decât voi două treimi și indiferent ce ați vota, tot noi o să stăpânim Craiova.

Nu! Pe 9 iunie scăpăm Craiova de PSD. Aveți încredere!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button