SocialȘtirile 60m.RO

Marian Godină: Circ poate face oricine. Să zbieri e ușor, să propui soluții e mai greu

Marian Godină îi dă o replică usturătoare senatoarei Diana Șoșoacă, după ce aceasta s-a remarcat prin stilul său vocal și prin ieșiri zgmotoase indiferent de context. Cea mai recentă ieșire de acest fel a fost duminică seara la Institutul Marius Nasta.

„La o știre despre o persoană care e prezentă oriunde e rost de făcut scandal, care zbiară și amenință cu plângeri penale pe oricine, cere să i se prezinte la raport manageri, patroni de firme de securitate și orice alți superiori, căci dumneaei, în calitatea-i de senator, calitate pe care nu ezită să și-o decline răcnind, nu stă la discuții cu orice muritor de rând, ci doar cu persoane de rang înalt, te aștepți să nu citești comentarii care să-i fie favorabile”, scrie Godină pe pagina sa de Facebook cu privire la Șoșoacă.

Celebrul polițist se arată contrariat de faptul că există mulți români care o apreciază pe senatoare tocmai pentru ceea ce Godină numește „lipsa simțului ridicolului”.

„Cu cât zbiară mai tare, cu atât, în mintea unora, deloc puțini, are mai mult curaj de a spune lucrurilor pe nume, e singura care luptă, e o adevărată patrioată etc. I-aș întreba și eu pe cei care vorbesc cu atât de multă admirație despre această persoană: E vreunul dintre voi atât de limitat încât nu ar putea să zbiere, să ceară demisii, să amenințe, să facă circ din orice, să se certe cu paznicii etc.? Singurul lucru de care ai nevoie să poți face asta nu e curajul, ci lipsa simțului ridicolului. Să vii cu soluții e mai greu, de grohăit poate orice porc”, conchide Godină.

Back to top button