Politică

Marcel Romanescu: Operele lui Brâncuși, niște ‘BOLOVANI’

Primarul liberal Marcel Romanescu, cunoscut și ca Messi de la Târgu Jiu a declarat la un post de radio local că polițiștii locali păzesc un bolovan. Acest bolovan fiind una din operele marelui sculptor Constantin Brâncuși. Având în vedere că Messi se pricepe mai mult la fotbal și combinații, nu putem emite pretenții ca acesta să aibă cunoștințe despre artă și istoria noastră națională.

„Una e să stai 24 de ore lângă un bolovan, alta este să relaționezi în fiecare zi cu cetățenii din oraș”, a spus primarul la o emisiune radio.

Liberalul Romanescu a adăugat că nu exclude ca toate obiectivele importante din oraș să ajungă să fie păzite de o societate privată. A și explicat de ce. Salariile sunt la jumătate în privat față de cât încasează polițiștii locali și, în acest fel, ar aduce și economii importante la bugetul local.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button