Politică

Marcel Ciolacu și șmecheria de la ONJN cu frizerul Pascu, frate de cruce cu alde Poponeț, anunță tunuri financiare mari!

Titlul din această dimineață de pe G4media.ro zice așa: „Un frizer cu facultate particulară terminată la 32 de ani numit de Ciolacu șef peste jocurile de noroc”. Aseară a fost publicată în Monitorul Oficial această decizie, am primit-o și eu imediat, i-am informat și pe cei mai mulți din presă, decizie care precizează că „la propunerea Ministerului Finanțelor, a fost numit Cristian Gabriel Pascu de către premierul Marcel Ciolacu în funcția de vicepreședinte la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc”. Acest Cristian Gabriel Pascu nu are nicio legătură cu industria jocurilor de noroc potrivit CV-ului său. Are doar o diplomă de coafor și a terminat facultatea de Drept Hyperion, o facultate particulară, una din miile de facultăți particulare, la vârsta de 32 de ani. El este prezentat ca liberal, a fost numit pe un post rezervat PNL, dar cunoscătorii spun că el este propunerea apropiaților lui Ciolacu, acest Pascu fiind un clubber și om de cancan, un soi de frate de cruce cu alde Codin Maticiuc, alias Poponeț, un prieten apropiat al lui Marcel Ciolacu.

Pentru ca să șteargă această impresie că este un apropiat al lui Marcel Ciolacu, a ieșit la rampă și Dănuța Budeanu, care s-a enervat foarte tare în dimineața asta și a zis „băi, Ciucă, de ce ai pus un coafor, un frizer la Oficiul Național al Jocurilor de Noroc”. Apăi, băi, Dănuțo, avea posibilitatea Ciolacu să se opună, că la el e semnătura, el putea să spună „nu”, este în subordinea lui, el i-a anunțat pe liberali că nimeni nu mișcă la jocurile de noroc fără știința lui, deci nu mai face pe prostuța, că nu ești deloc prostuță și eu te-aș sfătui să îți revii, că nu mai ai multe mize de apărat; ți-a picat și Gabriela Firea, nu mai insista cu Ciolacu. Eu zic să-ți alegi o miză mult mai trendy, că rămâi fără obiectul muncii exact în alegerile europarlamentare, locale, prezidențiale și parlamentate din decembrie. Practic mai mulți, nu doar Dana Budeanu, dar mai mulți s-au consumat înaintea acestor alegeri, din păcate.

Revin, miza de la instituția ce reglementează jocurile de noroc este uriașă din punct de vedere financiar, deci putem bănui tunurile care se vor da acolo sub protecția unui frizer. Legat de acest fapt al jocurilor de noroc, Ciolacu ne-a păcălit că ar fi o miză uriașă și din punct de vedere civilizațional, educațional atunci când a acuzat public că jocurile de noroc sunt mai periculoase decât alcoolismul sau drogangeala, iar acum vine și numește un frizer, Ciolacu fiind acela care vorbea de la Timișoara, alături de Sorin Grindeanu, și îi apele generic pe una, Odette și pe unul, Sorin. Făcea pe prostul de toți banii plătiți pentru influență de cei din industria jocurilor de noroc. O mare rușine pentru Marcel Ciolacu! Nu mai reiau aici bănuielile despre legăturile sale subterane cu baronul jocurilor de noroc, celebrul Sacha Dragic; aceste legături continuă cu implicarea sârbului în Untold Dubai și nemerniciile ce se întâmplă acolo, cu Bogdan Buta, cel dovedit de Liviu Alexa ca fiind pedofil, cu Coldea-Untoldea etc. E campanie electorală și acuzațiile la adresa lui Ciolacu vor fi reluate în mod sigur. Prin această numire halucinantă, Marcel Ciolacu arată că e prizonierul unor grupuri de interese dintre cele mai puturoase și periculoase și, din acest motiv, astăzi este „Omul Negru” la Gold FM.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button