Politică

Marcel Ciolacu, pus la punct de juristul CSA Steaua. Florin Talpan: Să fie foarte atent când face asemenea declaraţii!

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a răspuns dur după ce Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, a anunţat că se va implica pentru ca FCSB să poată evolua pe noul stadion din Ghencea. 

Marcel Ciolacu, pus la colţ de juristul CSA Steaua. Liderul PSD a declarat, acum câteva zile, că va face tot ce se poate pentru ca pe noua arenă din Ghencea să joace atât CSA Steaua, cât şi FCSB. „Un bărbat m-a întrebat dacă am vreo explicație pentru care FCSB nu este lăsată să joace pe noul stadion din Ghencea. I-am răspuns sincer că nu știu de ce, situația fiind mai presus de puterea mea de înțelegere.  Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei”, a spus Marcel Ciolacu.

Florin Talpan l-a contrat dur pe liderul PSD pentru aceste afirmații! „Rămân surprins. Nu mă bag în declarațiile politice, dar pe domnul Ciolacu l-aș ruga frumos să fie foarte atent când face asemenea declarații. El nu știe că am fost și suntem în continuare în litigiu cu FCSB, se creează o confuzie. Până se rezolvă această problemă nu este momentul ca FCSB să joace în Ghencea. Acea declarație nu își are rostul. Practic se încurajează în continuare nerespectarea hotărârilor instanțelor de judecată și nu este normal!”, a declarat Florin Talpan.

„Eu m-am judecat 3-4 ani cu FCSB ca să recuperez o chirie pe care nu o plătise la stadion! Domnul Gigi Becali nu este de bună credință, nu înțelege să respecte hotărârile pronunțate de către instanțele de judecate, nu vrea să înțeleagă că marca Steaua este a CSA Steaua.  Numele Steaua București a fost câștigat definitiv și irevocabil de CSA Steaua și că nu mai are nicio posibilitate să-l folosească, decât cu consimțământul CSA Steaua! Declarațiile care vin de la diverși politicieni neimplicați în fenomen încurajează presa și unii jurnaliști de rea-credință să spună că FCSB este continuatoarea Stelei, că este Steaua. Dacă un alt club face cerere, iar stadionul este liber, sunt ferm convins că va juca în Ghencea”, a mai adăugat juristul CSA Steaua.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button