Politică

Marcel Ciolacu folosește împotriva fermierilor și transportatorilor tactica lui Ion Iliescu din anii 90

Ion Cristoiu susține că lipsa de acțiune a guvernului Ciolacu este similară cu politica lui Ion Iliescu de la protestele din anii 90. Ion Iliescu a lăsat oamenii să protesteze luni bune în Piața Universității ca mai apoi să trimită peste ei minerii să îi bată cu sălbăticie. Acum România nu mai are mineri. Minerii sunt trupele fostei Securități, mai exact Jandarmeria Română. Jandarmeria a devenit brațul armat al guvernelor trădătoare de țară împotriva poporului.  

„Ar putea să balanseze în favoarea lui Marcel Ciolacu, dacă ar demisiona dl Sorin Grindeanu, care constituie acolo un pol de putere.

Strategia Guvernului îmi amintește de strategia lui Ion Iliescu în legătură Piața Universității. (…) În loc să se preocupe atunci, în aprilie 90 de ce cereau cei din Piața Universității, Ion Iliescu a lansat celebrul slogan «Lasă-i să fiarbă în suc propriu».

În plan politic cred că PSD-ul o ia în jos. De regulă, asemnea mișcări – chiar dacă ele sunt, să zicem – sleite – totuși rămân. Mult mai grav pentru Marcel Ciolacu și pentru PSD este faptul că acesta este vârful icebergului. Totuși, în ultima vreme și în decembrie au fost multe bulbuceli, mai peste tot”, a declarat Ion Cristoiu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button