Politică

Marcel Ciolacu, expert în ordonanțe și mobilizare generală: educația precară își spune cuvântul

Astăzi, într-un incident comic desprins parcă dintr-un film de comedie, liderul PSD – Marcel de la Ecologică, a anunțat urgență maximă și a emis ordonanțe cu privire la un regim de mobilizare generală. Această situație absurdă a ridicat semne de întrebare cu privire la competența și înțelegerea cuvintelor utilizate de către acest lider politic de carton.

Cu siguranță, puțini se așteptau ca Marcel Ciolacu să poată declanșa mobilizarea generală fără a fi intrat în vreun război sau fără a fi avut vreo vizită surpriză din partea lui Putin.

Este evident că Marcel Ciolacu are o abordare inedită în folosirea cuvintelor și pare a fi lipsit de înțelegerea completă a semnificației acestora. Cu toate că nu s-a intrat în niciun război și niciun dictator nu a invadat țara, Marcel a decis că este momentul să dea tonul unei mobilizări generale. Mobilizare la ce? Ei se mobilizează doar la ciolan.

Cu toate acestea, cei care îl cunosc pe Marcel Ciolacu nu au fost surprinși de această situație. Absența unei educații solide și a înțelegerii adecvate a termenilor și a contextului pare să fie o caracteristică persistentă în cazul șefului PSD.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button