Politică

Marcel Ciolacu distruge PSD: Ordonanța austerității falimentează afacerile românești

Printr-o mișcare care a generat un val de nemulțumire în rândurile mediului de afaceri românesc, liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, se pregătește să dea o lovitură finală PSD-ului prin promovarea unei ordonanțe a austerității care are efecte devastatoare asupra economiei locale.

Ordonanța în discuție a stârnit critici aprinse, fiind considerată drept un pas înapoi pentru dezvoltarea economică a României. Măsurile de austeritate promovate de Ciolacu provocă o creștere semnificativă a taxelor și impozitelor pentru întreprinderi, în timp ce statul are un aparat bugetar supradimensionat.

500 de mii de bugetari cu carnet de partid ar trebui trimiși în zona privată, astfel statul ar economisi 6 miliarde de euro anual. Marcel Ciolacu nu dorește să ia astfel de măsuri corecte din punct de vedere economic deoarece cei în cauză sunt neamurile, amantele și lipitorii de afișe din PSD, PNL, UDMR și USR.

Numeroase afaceri românești se confruntă acum cu dificultăți financiare majore, iar unele dintre ele sunt pe cale să intre în faliment din cauza măsurilor luate de guvernele lui Iohannis.

AUR îl acuză pe liderul PSD că ignoră nevoile reale ale economiei naționale și că prioritizează agenda politică a sistemului în detrimentul bunăstării întreprinzătorilor și a angajaților.

Asociațiile de afaceri și organizațiile comerciale au emis declarații puternice de condamnare a acestor măsuri, subliniind că acestea pun în pericol locurile de muncă și stabilitatea economică a țării.

Acest gest controversat al lui Marcel Ciolacu vine într-un moment în care PSD-ul era deja afectat de scăderea încrederii publice și de dispute interne. Mulți consideră că această mișcare doar adâncește criza partidului și îl îndepărtează și mai mult de susținerea populației.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button