Știrile 60m.RO

Marcel Ciolacu a dat ordinul ca partidul AUR să fie scos de pe listele electorale

În aceste momente de maximă gravitate pentru democrația și statul de drept din România, redacția 60m.ro se vede obligată să informeze cetățenii cu privire la situația îngrijorătoare în care se află Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și zeci de apropiați ai președintelui GeorgeSimion, care sunt audiați la poliție într-o acțiune coordonată ce pare a fi un atac politic direct ordonat de Marcel Ciolacu.

Este de neconceput și total inacceptabil ca într-un stat democratic, o forță politică legitimă și cu sprijin popular să fie supusă unor presiuni și intimidări de către structurile de stat. În mod special, denunțăm cu fermitate acțiunile coordonate și direcționate de către Marcel Ciolacu, care a dat ordinul ca partidul AUR să fie scos de pe listele electorale.

Aceste măsuri abuzive reprezintă un atac clar asupra pluralismului politic și drepturilor fundamentale ale cetățenilor de a-și alege reprezentanții. Încercările de a elimina AUR de pe scena politică sunt o încălcare flagrantă a principiilor democratice și o amenințare la adresa libertății de exprimare și asociere.

Facem un apel ferm către toate instituțiile competente să intervină și să oprească aceste abuzuri. Diperarea lui Marcel Ciolacu a atins cote abisale, ia aceste abuzuri nu pot rămâne nepedepsite.

Români, acum este momentul să demolăm acest sistem mafiot care distruge țara de 35 de ani. PSD și PNL au distrus România.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button