Știrile 60m.RO

Manifestație impresionantă la Constanța! Mii de români au ieșit în stradă împotriva partidului unic PSD-PNL

La Constanța, o manifestație impresionantă a adunat mii de români în stradă, protestând împotriva coaliției PNL-PSD. Evenimentul marchează un moment semnificativ de opoziție față de actuala guvernare, subliniind nemulțumirea cetățenilor față de direcția politică a țării. Această demonstrație de forță reflectă nemulțumirea populară generală, fiind absolut necesare schimbări concrete în conducerea României.

În ultimii 34 de ani România a fost jefuită de guvernările PSD și PNL, fapt ce a produs un exod nemaiîntâlnit în istoria noastră contemporană. Peste 6 milioane de români au plecat din țară din cauza acestei mafii promovate în fruntea statului de PSD și PNL. Circa 100 de bandiți se rotesc la fiecare patru ani în fruntea statului din 1990 și până astăzi, în timp ce noi sărăcim de la an la an. PSD și PNL împreună cu acaretele lor, UDMR și USR ne-au furat viitorul.

Municipiul Constanța și stațiunea Mamaia arată ca după bombardament din cauza administrațiilor mafiote PSD și PNL. Primarul liberal, Vergil Chițac, poate fi considerat de departe cel mai prost primar din istoria municipiului Constanța. Candidatul AUR la primăria Constanța, Ovidiu Cupșa, pleacă cu prima șansă în această competeție cu partidele mafiei PSD, PNL și USR. Constănțenii s-au săturat să fie lăsați în subdezvoltare deși au acces la Marea Neagră, autostradă și potențial imens din punct de vedere turistic. Constanța are nevoie de un bun administrator, nu de hoții din PSD, PNL și USR.

„Sistemul ticălos trebuie să cadă. Au crezut că printr-o lovitură de stat își pot menține privilegiile! Astăzi suntem la Constanța, mâine vom fi în stradă în toată țara!”, a declarat prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button