Majoritatea reprezentanților campaniilor lui Trump și Biden sunt femei

Minoritățile reprezintă mai puțin de jumătate din angajații cu normă întreagă în campaniile președintelui Trump și ale fostului vicepreședinte Joe Biden, dar femeile reprezintă majoritatea angajaților cu normă întreagă, potrivit unui raport publicat duminică.

Biden a dezvăluit că 35 la sută din personalul său cu normă întreagă și 36 la sută din consilierii superiori ai campaniei sunt oameni de culoare, a informat NBC News.

Reprezentanții campaniei lui Trump au declarat că 25% din personalul său superior sunt minorități, dar a refuzat să ofere o defalcare a personalului cu normă întreagă.

Femeile reprezintă 56% din personalul superior din angajații campaniei lui Trump și 52% sunt personal cu normă întreagă.

În campania lui Biden, 58% dintre consilierii superiori sunt femei, iar 53% din personalul său sunt angajați cu normă întreagă.

Campaniile au fost presate pentru eliberarea datelor privind diversitatea în timpul protestelor la nivel național pentru moartea lui George Floyd de către membrii Departamentului de Poliție Minneapolis, pe 25 mai.

Protestele au cerut reforme ale poliției și justiție rasială.

%d blogeri au apreciat: