Politică

Maia Sandu l-a decorat pe ”trabucel” cu ”Ordinul de Onoare”

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a decorat marţi pe fostul ministru de Externe, consilierul prezidenţial Bogdan Aurescu cu “Ordinul de Onoare” pentru dedicarea excepţională în consolidarea legăturilor bilaterale şi în procesul de aderare a Moldovei la Uniunea Europeană.

”I-am acordat lui Bogdan Aurescu “Ordinul de Onoare” pentru dedicarea sa excepţională în consolidarea legăturilor bilaterale şi în procesul de aderare a Moldovei la UE”, a scris preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, pe Twitter.

La rândul lui, Bogdan Aurescu i-a mulţumit preşedintei Republicii Moldova.

”Mulţumesc doamnei Preşedinte Maia Sandu pentru această onoare deosebită, atât pentru mine personal, cât şi pentru că reprezintă o recunoaştere a eforturilor echipei Ministerului de Externe român, în sprijinul consolidării Parteneriatului Strategic dintre România şi Republica Moldova şi al integrării depline a Republicii Moldova în UE”, a fost mesajul lui Aurescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button