Social

Mafia lemnului de la Suceava: Un pădurar îi cere daune 10 mii de euro lui Daniel Bodnar

În județul Suceava au loc evenimente ce lasă impresia unei mafii generalizate la toate nivelurile, inclusiv instituțional, ce a atras atenția opiniei publice din toată țara.

Activistul de mediu, Daniel Bodnar, a suferit un grav accident de mașină și se află imobilizat la pat într-un spital din Germania. Asta nu l-a oprit pe pădurarul, Cenușă Ilie, să îl acționeze în instanță și să îi ceară daune 10 mii de euro, în urma dezvăluirilor făcute de Daniel despre implicarea acestuia în mafia lemnului de la Suceava.

„Cenușă Ilie, pădurar angajat la O.S. Brodina cere în instanță 10.000€ daune morale. Ați văzut cu toții hoțiile pe care le-am descoperit în ocolul unde e el pădurar, cioate razante, cioate nemarcate și acum el se dă că e curat și face niște afirmații grave la adresa străjerilor pădurii și mai cere și daune morale.✍️ Eu am început acțiunile în zona Brodinei de jos după ce am văzut un camion pe data de 18 Iulie și l-am sesizat la 112.

S-a confirmat sesizarea și s-au confiscat 12mc. În acea perioadă era interzisă tăierea acestor arbori, între 15 Aprilie până în 15 Septembrie. ✍️ Apoi în Septembrie fratele lui a fost prins cu un transport venind din Brodina și el avea aviz din Putna. Alt lucru grav s-a petrecut la bariera când au fost prezenți cei din București Evoluție În Instituție și fiind acolo un camion cu lemn ilegal nu a vrut sa deschidă bariera nici când am sunat la 112.❗️❗️❗️Discutând cu unii localnici, ei mi-au confirmat că transportul a ieșit din cantonul pădurarului Cenușă Ilie și voi propune dovezi in instanță.

Avem și înregistrări video și audio pe care trebuie sa le verific. ✍️ Mă voi apăra în instanță, dar este josnic gestul lui de a mă chema în judecată acum când sunt în spital. Voi discuta cu un avocat și voi pune la dispoziția autorităților dovezile pe care le am. Voi cere din nou și sprijinul localnicilor să mă ajute să arătăm și in instanță că se confirmă ce am spus atunci. ? Este prea cunoscut faptul că Garda Forestieră nu face niciodată controalele cum trebuie în Brodina. Am făcut noi treaba lor iar ei in unele acte apar curați, dar avem dovezi prin care putem arăta că nu au dreptate.

Acolo la Brodina merge un anume domn care este inspector la Garda Forestieră și totodată își petrece timpul cu acești pădurari pe care îi verifică atunci când facem sesizări. Gândiți-vă că un inspector de la Garda Forestieră le-a vândut un Walmet.❗️❗️❗️Corupție multă și mafie, care trebuie să dispară. Dreptatea și Adevărul au suferit mult din cauza pădurarilor de genul lui Cenușă Ilie. Să îți fie Rușine!, a scris Daniel Bodnar pe pagina sa de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button