importantPrima PaginăSocial

De la CNSAS la securiști: Mădălin Hodor și Mihai Demetriade predau la Academia SRI

Cercetătorii CNSAS Mădălin Hodor și Mihai Demetriade, cei care au distrus imaginea publică a mai multor intelectuali și au apărat Legile Securității, susțin cursuri postuniversitare la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazu”, conform unui răspuns oficial al instituției.

Academia se ocupă de formarea ofițerilor SRI, dar și a ofițerilor din Ministerul Apărării, de Interne sau de Justiție. Mădălin Hodor s-a remarcat în spațiul public prin mesajele sale vitriolante la adresa celor care nu exprimă puncte de vedere oficiale corectitudinii politice.

Programul postuniversitar pentru ofițerii SRI în cadrul căruia predau Hodor și Demetriade a fost lansat de Eduard Hellvig, directorul instituției, la sfârșitul lunii martie 2021 și, conform informațiilor de pe site-ul SRI, printre lectori se află și Alexandru Muraru, consilierul premierului Nicolae Ciucă pe probleme de xenofobie și antisemitism.

Mădălin Hodor n-a recunoscut niciodată că este ofițer activ.

Într-un interviu acordat Spotmedia, spălătorul de securiști, cum a mai fost poreclit, a spus: “Ofițerii de Securitate sunt singurii care au luat în serios deconspirarea Securității. De partea cealaltă avem societatea românească, care nu a luat niciodată în serios deconspirarea Securității și nici nu este interesată să urmărească problema asta”.

„N-am întâlnit în nicio ieșire publică a lui Mădălin Hodor care să nu fie încărcată de ură la adresa personalităților care apără valorile, tradițiile și credința românilor,” scria Marius Oprea

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button