Politică

“M-a lovit, m-a scuipat şi a vrut să stingă ţigara pe mine” – Primar PSD din Vrancea acuzat că l-a agresat pe preotul comunei

Preotul comunei vrâncene Corbiţa, Aurel Haliciu, îl acuză pe primarul social-democrat Tăcu Emil că l-a bătut de faţă cu enoriaşii, din cauza unei troiţe pe care edilul vrea să o demoleze, relatează Vrancea24.

„A venit la mine, m-a lovit, m-a scuipat, m-a înjurat şi a vrut să stingă ţigara pe mine. Am fost la Poliţie şi am depus plângere, am şi martori”, a declarat preotul Haliciu pentru publicaţia citată.

La rândul său, primarul Tăcu susţine că este vorba de un conflict vechi de peste doi ani şi că preotul nu vrea să demoleze pe bani proprii o construcţie ridicată ilegal:

„E un conflict de doi ani şi jumătate, unde dânsul a făcut o construcţie ilegală, l-am tot lăsat să-şi strângă calabalâcul, m-am deplasat cu viceprimarul, să văd dacă a făcut ceva, am făcut poze. Dânsul e cercetat şi de protoierie. Când să plecăm, a venit el, i-am răspuns la Bună ziua şi a început: ‘Băi, p…, ai venit să demolezi’, eu i-am spus că nu stric eu, va strica altcineva pe banii tăi.

M-a înjurat de mamă, mi-am văzut de treaba mea, l-am sunat pe protopopul de la Panciu. Domnul Haliciu minte ca un ordinar, a venit să-i dau adeverinţă, să-i subvenţionez sumele cu o adeverinţă că nu realizează venituri, e un escroc. A fost la Poliţie, a minţit şi acolo ca un ordinar, de ce nu vă spune că l-am scăpat de puşcărie de trei ori când şi-a făcut acte pe numele bisericii, am pus batista pe ţambal şi l-am ajutat ca să nu se ducă la puşcărie”, a declarat Tăcu.

Nu este pentru prima oară când primarul este acuzat de agresiune.

Mai exact, continuă sursa citată, in iarna anului 2020, în spaţiul public au apărut imagini în care Tăcu loveşte şi jigneşte o femeie care-i cere socoteală pentru mizeria lăsată în faţa curţii acesteia. Edilul, deşi vede că este filmat, nu se sfieşte să o jignească, să o îmbrâncească şi să o lovească pe femeie, numind-o “beţivă” iar pe soţul ei “dobitoc”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button