PoliticăPrima Pagină

Lupta din coaliție a distrus Guvernul. Politolog: AUR poate urca la 35%

Pandemia a condus la noi raportări privind opțiunea de vot a românilor. Partidul AUR se situează pe locul trei în preferințele de vot ale românilor conform unui sondaj recent.

AUR a ajuns, potrivit celui mai recent sondaj INSCOP, pe locul 3 în opţiunile de vot ale românilor. Îngrijorările sunt deosebit de fundamentate deoarece AUR are potenţialul de a lua aproape o treime din voturi, susţine politologul Remus Ştefureac.

AUR pe locul 3 momentan – în opțiunile de vot ale românilor

Politologul Remus Ştefureac, directorul INSCOP și coordonatorul grupului de analiză Strategic Thinking, a analizat la EuropaFM scena politică românească în acest moment.

“AUR a ajuns pe locul 3, iar un 15-17% nu e deloc surprinzător, dată fiind vizibilitatea pe care a avut-o”, spune Remus Ştefureac. “Potenţialul maxim al acestui partid, dacă analizăm raportarea românilor la temele esenţiale ale AUR sugerează acelaşi bazin care se duce de la 25 la 35%. Potenţialul acestui partid se duce spre 30%”, a conchis politologul

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button