Politică

Lui Rareș Bogdan i-a mâncat pisica limba: A uitat de profesorul Marga

Rareș Bogdan, un apropiat al profesorului Andrei Marga, nu ezita în trecut să îi ia apărarea. Odată cu intrarea sa în politică, Rareș Bogdan a devenit un lingău, un patruped lipsit de coloană vertebrală ce emite inepții și minciuni pe bandă rulantă. Slugărnicia a devenit o regulă pentru liderul liberal. Având în vedere atacurile tuturor neaveniților la adresa profesorului Andrei Marga îi reamintim lui Rareș Bogdan ce declara acum 12 ani:

”Ca lucrurile să fie clare, mai spun un singur lucru: dacă cineva îşi mai permite să-l critice în mod nejustificat pe domnul rector Andrei Marga nu voi ezita să-i vărs toate lăturile de care sunt în stare drept în creştetul capului. După ce am văzut live la Vatican momentul în care Papa Benedict s-a ridicat în picioare şi a venit 10-15 metri în mulţime pentru a schimba câteva vorbe cu rectorul UBB şi după ce am asistat ieri la ceremonia de decernare a titlului Doctor Honoris Causa unuia dintre primii cinci lideri ai lumii contemporane, acasă la Cluj-Napoca, în clădirea maiestuoasă a UBB, mai pot să spun doar atât: doar ticăloşii mai pot să-i conteste calităţile rectorului UBB. Cele două episoade mi-au dovedit că un astfel de om trebuie cultivat, şi nu atacat. Trebuie căutat şi stimat, şi nu ocolit şi redus la tăcere. Şi totuşi, considerând că nu am spus nimic din ceea ce am spus până acum, trebuie să notez faptul că discursul doamnei cancelar a fost unul al unui adevărat lider modern şi în primul rând al unui lider vizionar. “ (Rareș Bogdan – 2010)

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button