PoliticăȘtirile 60m.RO

Ludovic Orban, invitat special în tabăra maghiară

Ludovic Orban a fost singurul oficial român invitat la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad. Orban a susținut că inițiativa UE „safepack” pentru minorități a fost o exagerare și că România garantează multe drepturi tuturor minorităților care trăiesc pe teritoriul său.

Ludovic Orban este pe jumătate maghiar

„Singurul politician român invitat să conferențieze este celebrul LuCOVID Orban, al cărui tată a fost un securist ungur din Brașov. LuCOVID este cel care a cedat (spre stupefacția și muțenia liberalilor) postul de ministru al Dezvoltării UDMR-ului, de s-a mirat public și Viktor Orban de un asemenea cadou din partea autorităților românești. ATÂT!

P.S. Despre rolul Ungariei de PROXY al Rusiei în interiorul UE am comentat încă din 16 Aprilie 2022, ce se întâmplă acum la Băile Tușnad excede mult analiza mea de atunci, măi “Statule român”!!” a declarat analistul politic Cozmin Gușă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button