Lucian Florin Pușcașu, deputat AUR: România se împrumută cu 15 miliarde de euro ca să fure PSD, PNL și USR din banii nepoților

Distribuie acest articol!

România va accesa prin intermediul programului PNRR aproape 15 miliarde de euro bani ce se împrumută, adică trebuie să fie dați înapoi cu dobândă. Se face acest lucru în condițiile în care există deja 15 miliarde de euro ce nu au fost accesați din bugetul european actual și încă 15 de miliarde de euro bani propuși pentru relansarea economiei și care nu trebuie să fie dați înapoi.

“Au încercat să îi mintă pe români și să prezinte acest program ca pe o mare realizare. În realitate vorbim de un împrumut gigantic, de aproape 15 miliarde de euro, împrumut ce legal nu ar trebui să fie luat deoarece duce datoria externă a României peste limitele normale.

PNL, USR și UDMR, împreună cu PSD, au încercat să ascundă faptul că vorbim despre un credit substanțial și au lăsat impresia că ar fi vorba despre un ajutor pe care Europa ni-l oferă. Nu este nici un ajutor, acești bani se iau dar nu este nevoie de ei din moment ce sume impresionante nu sunt accesate. Pentru că banii europeni gratuiți nu pot fi furați, partidele politice sunt mai interesate de un credit dat de către organismele internaționale deoarece acolo nimeni nu este interesat de ce se face cu banii.

Ministrul Ghinea ne-a propus autostrăzi verzi și tot felul de baliverne, dar noi știm că nu se vor face autostrăzi, banii vor dispărea și minciuna se va relua cu ocazia următorului mare credit.

Cei care finanțează România o fac știu că aceste sume nu se pot rambursa decât dacă vindem active importante, ori tocmai acesta este interesul: să cedăm presiunilor externe și să vindem către grupuri de interese internaționale companiile sau active ale statului român cu o valoare deosebită. În curând vom auzi cum trebuie să scoatem Hidroelectrica la vânzare deoarece nu sunt bani de rambursat creditele, cum este bine să avem această companie la bursă, dar noi știm că acestea sunt doar minciuni” a declarat Lucian Florin Pușcașu, deputat al Alianței pentru Unirea Românilor.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: