Lucian Bode nu s-a prezentat în plenul Camerei Deputaţilor, pentru a prezenta măsurile luate împotriva pandemiei de COVID-19: PSD îl acuză că este ”fricos”

Distribuie acest articol!

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, trebuia să se prezinte, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, pentru a prezenta măsurile de respectare a măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID 19, dar a transmis că nu va mai participa. PSD îl acuză că este ”fricos” şi că a impus noi restricţii, în timp ce PNL îşi organiza congres cu 5.000 de oameni, care nu au respectat nicio regulă.

Dezbaterea are loc la solicitarea Grupului parlamentar al Partidului Social Democrat. Grupul de Comunicare Strategică anunţă duminică, 8.682 de noi cazuri de infectare cu coronavirus şi 150 de decese la persoane infectate.

În Bucureşti s-au confirmat peste 2.400 de noi cazuri, rata de infectare apropiindu-se de 9 la mie. Cele mai mute cazuri s-au confirmat în municipiul Bucureşti, 2.443, Iaşi 616, Timiş 578, Dolj 526,Ilfov 479 şi Cluj 414.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de către Direcţiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului Bucureşti şi a judeţelor.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: