Dumitrina Mitrea(AUR): Luați mâinile de pe spitale, luați mâinile de pe sănătatea românilor

La Piatra Neamț, un artist, o mamă perfect sănătoasă, de 36 de ani, moare la 24 ore imediat după naștere într-un spital din Bacău, pentru că, în spitalul din Piatra Neamț de mult nu se mai naște, acest spital fiind suport Covid.

De peste o săptămână, televiziunile ne arata știri uluitoare.

OMS ne anunță noi valuri în cascade cu noi tulpini ale virusului ”ucigaș”, coordonatorul campaniei de vaccinare si Guvernul ne impun reguli să ne determine să ne vaccinăm, pregătind si o lege a obligativității vaccinării, deși tot ei ne anunță că nu avem suficiente doze de vaccin, nu avem suficient personal calificat și nici suficiente centre de vaccinare pentru a face acest act medical în condiții de securitate.

Ministerul Sănătății este acuzat că nu a plătit de doua săptămâni angajații voluntari implicați în vaccinare.

Un medic bronho-pneumolog tratează pacienți infectați cu virusul Covid după un protocol propriu, iar Colegiul medicilor o admonestează că nu are încredere in protocolul național planificat. De cine? De o echipă care nu știm ce specializare are și care nu este responsabilă pentru erorile apărute ca urmare a acestui protocol stabilit.

Primul Ministru îi numește teroriști pe românii care nu au încredere în vaccin și nici în cei care îl administrează.

La Piatra Neamț, Spitalul Județean a schimbat 9 manageri într-un an, manageri numiți politic, spital administrat politic, iar în acest an, au ars de vii 10 persoane la ATI și nimeni nu este responsabil. Din bugetul județului, au plecat 3 milioane de euro pentru spitalul ATI de la Lețcani, iar ironia sorții face ca românii să doneze bani pentru un nou spital ATI la Neamț și nimeni nu se întreabă ce se întâmplă acolo.

Între timp, românii mor… nu doar de Covid. Mor de cancer că nu li se mai aplica tratamentul conform bolii pe care o au, mor în casă pentru că nu mai vor să moară umiliți în spitale, spitalele de psihiatrie au devenit și ele suport Covid și nu mai tratează persoanele cu probleme psihice.

Dar cel mai rău este că, ne mor mame, femei însărcinate care aleargă între spitale cu teama de necunoscutul care le așteaptă în spitalul în care va trebui să aducă în lume o nouă viată. Mor mame, iar vina este tot a lor, că poate nu au fost suficient de atente, că deși nașterea a decurs normal, ești lăsată ore în șir să te întrebi dacă durerile pe care le simți sunt normale sau nu.

Și nu este în regulă să moară mame care ar trebui să poată să își crească copilul abia născut.

Dacă în toată această perioadă, am acceptat toate umilințele și neregulile la care am fost supuși, nu voi accepta și voi milita, să mai moara mame tinere în spitalele românești, vreau să fie anchetați toți cei implicați în aceste cazuri și să răspundă pentru ele, vreau ca spitalele să nu mai fie subordonate politic, VREAU SA LUAȚI MÂINILE DE PE SPITALE ȘI DE PE SĂNATATEA ROMÂNILOR.

Lăsați medicii să își facă meseria, să trateze așa cum au fost învățați în facultate, cu protocol personalizat funcție de afecțiunea fiecărei persoane, nu cu protocoale impuse de oameni aserviți politic.

Opriți-vă!

Ajunge bătaia voastră de joc!

Românilor le aparține propria viață pe care nu le-o puteți vinde celor care v-au cumpărat sufletul.

%d blogeri au apreciat: