Știrile 60m.RO

Lovitură pentru Guvern din partea CNA. Instituția cere oprirea difuzării spoturilor actuale despre vaccinare

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) solicită radiodifuzorilor oprirea de la difuzare a spoturilor informative de tip testimonial aferente campaniei de informare și comunicare privind vaccinarea împotriva COVID-19 în România.

„Consiliul Național al Audiovizualului mulțumește radiodifuzorilor pentru implicarea în campania de informare a publicului privind procesul de vaccinare prin difuzarea spoturilor aferente. Totodată, având în vedere că Guvernul României a informat CNA că acest proces a intrat deja într-o altă etapă, vă adresăm rugămintea de a opri difuzarea spoturilor informative de tip testimonial realizate pentru această etapă a campaniei de informare”, transmite CNA printr-un comunicat de presă.

Amintim că singurul partid care a luat poziție în legătură cu spoturile difuzate la toate televiziunile plătite de guvern prin șpaga mascată sub formă de ajutor, a fost Alianța pentru Unirea Românilor.

Reprezentanții partidului au atras atenția chiar și în cadrul emisiunilor realizate de 60m.ro cu privire la aceste spoturi. Prezent în emisiunea Știrea Zilei din 20 ianuarie, Ringo Dămureanu, deputat din partea Alianței pentru Unirea Românilor, declara: „Campaniile de informare cu privire la vaccinare se fac pe bani publici și noi ar trebui să cunoaștem cum s-au aprobat și în ce măsură ele sunt legale

Back to top button