Știrile 60m.RO

Lovitură pentru Geoană: Cum a reacționat la știrea că PSD nu-l va sprijini

În timp ce liderul opoziției din România, George Simion își consolidează poziția pe un trend ascendent în sondaje, Mircea Geoană pare să rămână în umbra acestui succes.

În contextul în care președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus răspicat că nu va sprijini candidatura lui Geoană la prezidențiale, afirmând preferința pentru „un om mai de stânga și mult mai aplicat”, Geoană a răspuns cu o atitudine aparent relaxată: „După ce termin la NATO, ne mai întâlnim, mai discutăm”.

Această reacție lasă să se întrevadă o atitudine de așteptare și poate o speranță într-o schimbare de circumstanțe, în ciuda evidenței că șansele sale de a fi susținut de un partid major sunt zero.

Amintim că Geoană este poreclit de români – „prostănacul” după ce fostul Președinte al României, Ion Iliescu a declarat că Geoană s-a purtat ca un prostanac între cele două tururi de scrutin din 2009.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button