Lovitură de teatru: PNL a decis să meargă pe mâna lui Nicușor Dan. Firea e colapsată.

Ceea ce nimeni nu mai credea că se va întâmpla s-a realizat. Conducerea PNL a decis să îl susțină pe Nicușor Dan la funcția de primar general al capitalei României, București.

Gestul depășește orice așteptare, cu atât mai mult cu cât Nicușor Dan a convins cu greu USR să facă acest pas, iar Plus nici nu l-a făcut încă.

Decizia este una care surprinde dar și distruge toate planurile PSD și ale Gabrielei Firea a de ține sechestrați peste 2 milioane de români.

Iată mesajul lui Nicușor Dan pentru Bucureșteni:

Mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condițiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziție.

Prin acest gest de responsabilitate, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată.

Vreau să asigur mediul de afaceri că va avea în mine un partener de bază. Orașul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacțiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizațiile în termenul legal. Vom fi o interfață între mediul de afaceri local și sistemul local de învățământ. Vom avea o politică corectă și predictibilă de achiziții publice. Vom ajuta financiar și logistic start-up-urile în tehnologie, industrii creative și cercetare. Vom construi, în parteneriat public-privat, centre de conferințe care să pună Bucureștiul pe harta globală de business.

Cu scuze pentru reprezentanții media, nu voi da alte declarații pe acest subiect până după momentul unei discuții aplicate cu Ludovic Orban.

sursa: Pagina de Facebook a lui Nicușor Dan.

%d blogeri au apreciat: