Lovitură de teatru în Ilfov: Marian Petrache candidează independent

Actualul președinte al Consiliului Județean Ilfov va candida cel mai probabil în calitate de independent la conducerea CJ Ilfov. Se va întâmpla acesta lucru după ce primarii liberali din județ au decis să îl susțină pe Hubert Thuma.

După ce timp de 4 ani a oferit bani către primarii din județ, evident pentru a-și consolida puterea politică, Petrache se vede acum în situația în care a fost părăsit de către cei pe care i-a ajutat. Dar nu se lasă: în sondaje se află pe primul loc, având de trei ori mai multe procente decât Thuma Hubert, un cvasinecunoscut ce are marele merit de a deține în portofoliu și o condamnare penală.

În aceste condiții PNL are șanse mari să piardă conducerea județului și asta după mulți ani de dominare politică.

În condițiile în care Petrache ar candida ca și independent ar avea parte și de susținerea lui Florentin Pandele și a puținilor primari socialiști din județ, fapt care l-ar propulsa direct la conducerea județului, o grea lovitură pentru liberali.

În aceste condiții Orban ia în considerare ca să candideze cel mai bine plasat trebuie Hubert și Petrache, ori la moment Petrache este cea mai bună soluție, cu șanse maxime de câștig.

%d blogeri au apreciat: