PoliticăSocial

Localnicii s-au dus peste primarul „NU ȘTIU” din Crevedia și îi cer demisia: „Mereu s-a lucrat pe ascuns acolo” 

Protest la primăria din Crevedia. Oamenii din comună s-au strâns, marți după-amiază, în faţa instituţiei cu bannere şi cer demisia primarului.

Bannerele care au fost puse pe gardul primăriei poartă mesaje precum: „Dreptate pentru victime” sau „Toată lumea ştie, numai tu nu”.

Localnicii sunt revoltați de tot ce s-a întâmplat la ei în comună- exploziile care a avut loc la stația GPL din Crevedia-și cer demisia primarului Florin Petre.

„Această tragedie putea fi prevenită dacă se închidea depozitul încă de acum trei ani de zile când s-au găsit nereguli. De asemenea, tragedia putea fi prevenită dacă acest depozit nu era construit fix între case.

Mereu s-a lucrat pe ascuns acolo. Iniţial acolo se umpleau doar butelii. Nimeni nu a ştiut că funcţiona ilegal şi de ceea ce se întâmpla de fapt acolo”, a declarat un protestatar pentru Antena 3 CNN.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button