LOCALE 2020. Mihail Pintilei, colonel în rezervă: cu credință, ne vom „înhăma” la treabă

Mihai Pintelei, candidat din partea Partidului Puterii Umaniste la Consiliul Local Iași spune că și-a petrecut viața cu bune, cu rele în uniformă.

Cele bune, spune dnul Mihai Pintelei, „nu le mai țin minte, important este ca au fost bune. Din cele rele, care nu se uită, pot spune ca am stat in aparat ghipsat peste 15 luni. Important este ca acea perioadă m-a întărit pentru toată viața.”

„Am terminat un liceu militar, o școală militară, cursuri postacademice, facultatea de științe botanice Al.I.Cuza, secția finanțe-contabilitate.

Am luat viața în piept asa cum a facut-o toată lumea in acea perioadă.
Am participat la revoluția din Decembrie a anului 1989, alaturandu-mă, din proprie inițiativă protestatarilor.
Am ctitorit împreuna cu sotia, după revoluție, o instituție sanitară cu care ne mândrim. Este o activitate privată în care suntem implicați toți membrii familiei.

Hotărâsem, dezgustat de manierele politice din PSD, să mă retrag dar un vechi prieten, consilier județean, și el și eu, cu care am demarat impreuna proiectul Pavelcu, acum 9 ani, m-a rugat să mă alătur lui într-un nou proiect politic în care să continuăm subiectul Pavelcu.” spune Mihai Pintilei într-o scurtă autobiografie postată pe o rețea de socializare.

Candidatul Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal) a luat la cunoștință de deviza partidului: 1. Demnitate, 2. Curaj, 3. Onoare, și a adaugat o a patra componentă ,,cu credință și ne vom înhăma la treaba.”

%d blogeri au apreciat: